Ferienhäuser in Zentralportugal

Goede prijs/kwaliteitverhouding
Op de volgende pagina´s vindt u uitgebreide informatie over onze vier vakantiehuizen in midden Portugal die het hart vormen van „ons bedrijf“.

Bij de bouw is niet bezuinigd op belangrijke zaken als isolatie, koeling/verwarming en vierkante meters om het hele jaar door een comfortabel verblijf mogelijk te maken. Ook bij de inrichting hebben we geïnvesteerd in zaken als goede bedden, volledig ingerichte keukens, goede zithoeken en mooie badkamers om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten zijn. Hierdoor zijn deze vakantiehuizen dan ook zeer geschikt voor een langduriger verblijf of om te komen overwinteren. 

Op het terrein is gratis draadloos internet (WiFi) beschikbaar en in alle vakantiehuizen is NL-talige satelliet TV (Canal Digitaal) aanwezig.

Buiten leven
Alle vier vakantiehuizen liggen zomer en winter goed in de zon, maar beschikken ook over grote schaduwrijke veranda´s met het nodige meubilair om zo veel als mogelijk buiten te kunnen leven.

Groeps-/ familieaccommodatie
Als tijdig wordt geboekt kunnen twee, drie of vier vakantiehuizen ook in combinatie als groeps- of familieaccommodatie worden gehuurd.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een maatwerk arrangement door te nemen. Kom genieten in één van de mooie vakantiehuizen in midden Portugal om echt tot rust te kunnen komen.

Casa Oliveirinha  : Geschakeld/ 4-personen (max 6)/2
slaapkamers /  rolstoel geschikt

Casa Covas            : Geschakeld/ 4-personen/2 slaapkamers
Casa Retiro .          : Vrijstaand/ 2-personen (max 4)/ 1 slaapkamer
Casa Mimosa        : Vrijstaand/2-personen (max 4)/ 1 slaapkamer

×

Welcome!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Please contact by whatsapp!