Schöne Ferienhäuser und charmantes Naturcamping in Portugal

Mooie vakantiehuizen en charmante natuurcamping in Portugal met veel privacy in een mooie, authentieke omgeving 

Quinta do Retiro is – in onze ogen – een van de mooiste plekjes van Portugal, ver weg van de hectiek van alledag.

Dit Portugese landgoed is nu een kleinschalig en sfeervol vakantiepark met vier comfortabele, mooie ruime vakantiehuizen, een charmante natuurcamping, twee volledig ingerichte familietenten en een prachtig aangelegd ecologisch zwembad voor gezamenlijk gebruik door onze gasten.

Wegdromen langs het kabbelende riviertje

Midden in Portugal tot rust komen. Onze quinta ligt op 325 meter hoogte net buiten het dorpje Covas nabij Oliveira do Hospital in de regio Beira Alta (Midden Portugal).
Het terrein is circa acht hectare groot en ligt in een besloten, kleine vallei met een fraai terrassenlandschap. De sfeer is er landelijk, afwisselend en groen met veel fruitbomen, olijven en druivenranken. Een riviertje met enkele rotspartijen en watervalletjes doorsnijdt het terrein. Heerlijk om aan te luieren en voor kinderen een fantastische speelplek.

Een plek om je terug te trekken
Retiro betekent in het Portugees zoveel als plek om je terug te trekken. En dat is precies wat wij onze gasten willen bieden: op een mooie plek ver weg van alle drukte genieten van de rust, de zon en al het moois dat deze authentieke streek te bieden heeft.

Bem-vindo a Quinta do Retiro!

Jurrie en Saskia Kramer

Retiro Turismo Rural Lda

×

Welcome!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Please contact by whatsapp!