Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Retiro Turismo Rural LDA

Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op alle boekingen en zijn bindend voor zowel de gasten als Retiro Turismo Rural Lda. Het maken van een boeking betekent dat de gast deze voorwaarden accepteert voor zichzelf en zijn medereiziger(s).

Tarieven

Alle op de websites van Retiro Turismo Rural Lda vermelde pijzen zijn in euros en zijn deze zijn inclusief het in Portugal geldende BTW-percentage. De gemeente Tábua en Oliveira do Hospital heffen géén toeristenbelasting.

Boeking, betaling/annulering huuraccomodaties

Uw reservering wordt omgezet in een definitieve boeking zodra wij 50% van de totale huurprijs per bankoverschrijving van u hebben ontvangen. De resterende 50% ontvangen wij uiterlijk 6 weken voor aankomst. Reserveert u binnen 6 weken voor aankomstdatum, dan betaalt u het totale huurbedrag vóór aankomst. Een betaalinstructie vindt u in de reserveringsbevestiging die wij u per email toesturen.

Bij niet verschijnen, eerder dan gepland vertrek of annulering worden gestorte bedragen niet terugbetaald. Het kan daarom wenselijk zijn een annuleringsverzekering af te sluiten.

Reservering/betaling  kampeerplaatsen

Reserveren van kampeerplaatsen vindt plaats per email of telefonisch contact.  Bij aankomst wordt het gereserveerde aantal overnachtingen ter plekke afgerekend  per contante betaling of PIN-betaling.

Roken/Open vuur

In droge zomers wordt Portugal regelmatig geteisterd door bosbranden.  Daarom is in de zomer open vuur/barbecueën op houtskool én rokend over het terrein lopen ten strengste verboden.  Wij eisen dat de aanwijzingen hierover in de huis-en kampeerinformatiemappen strikt en zonder discussie worden opgevolgd.
Overtreders kan gevraagd worden het terrein direct te verlaten.

Géén borg

Omdat wij uitgaan van het principe “ vertrouwen geven = vertrouwen krijgen” vragen wij géén borg.  Wij rekenen erop dat u eventuele schade aan onze eigendommen en inventaris eerlijk meldt en u in dit geval ook uw verantwoordelijkheid neemt als een vergoeding daarvan op zijn plaats is.

Aansprakelijkheid

Retiro  Turismo Rural Lda is niet aansprakelijk voor schade, verlies, diefstal of letsel tijdens uw verblijf op ons terrein of bij het gebruik  van de aanwezige faciliteiten.

Toepasselijk recht en klachtenprocedure

Op deze algemene voorwaarden is het Portugees recht van toepassing. Op verzoek kunt u een formele klacht deponeren via ons Livro de Reclamações.

×

Welcome!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Please contact by whatsapp!